Τσιτσιπάς: “Ο Ναδάλ σε κάνει να παίζεις άσχημα”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στη συνέντευξη τύπου στην ανωτερότητα του Ναδάλ, αλλά και τη νέα διάσταση της καριέρας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Ράφαελ Ναδάλ. Στάθηκε στην αξία του αντιπάλου του, αλλά και στη νέα διάσταση της καριέρας του.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τα συναισθήματα του. 

“Δεν ξέρω τι πρέπει να κρατήσω από αυτό το ματς. Δεν είναι ότι έφτασα κοντά, πήρα μόνο έξι γκέιμ. Αισθάνομαι πολύ περίεργα. Αισθάνομαι ευχαριστημένος με την πορεία μου στο τουρνουά, αλλά την ίδια στιγμή απογοητευμένος. Σχεδόν αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να παίξω καλύτερα».

Για το ρυθμό του ματς.

 «Πνευματικά δεν ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα κάπως κενός στο μυαλό, κάτι πουείναι περίεργο γιατί ποτέ δεν νιώθω έτσι. Ήθελατόσο πολυ να ξυπνήσω. Ένιωθα ότι ο χρόνος αντίδρασής μου ήταν αργός. Ένιωθα ότι τίποτα δεν ήταν όπως συνήθως. Ήμουν πεσμένος. Ένα κλικ χιερότερος από ό,τι είμαι συνήθως. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Προσπαθώ να καταλάβω τι πήγε λάθος.”

Για τον αντίπαλο του. 

«Δεν σου δίνει ρυθμό, παίζει με διαφορετικό στυλ από  όλους τους άλλους παίκτες. Δεν το έχω δει αυτό σε άλλο παίκτη, σε κάνει να παίζεις άσχημα. Θα το έλεγα ταλέντο».

Για την πίστη πως θα κέρδιζε τον Ναδάλ. 

«Είχα υψηλές προσδοκίες για την επόμενη φορά. Θυμάμαι που είπα στον εαυτό μου θα τον νικήσω την επόμενη φορά. Γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος, επειδή δεν ήμουν καν κοντά».

Για την πορεία του στη Μελβούρνη.

«Σίγουρα το τουρνουά έδωσε μια νέα διάσταση στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα κάποιες καλές νίκες, ειδικά για αυτή επί του Ροτζερ. Ναι, έπαιξα καλά ματς. Αλλά αισθάνομαι απογοητευμένος, ήθελα να δείξω ποιος είμαι λίγο περισσότερο, να μην αφήσω να κυριαρχήσει σε όλο το ματς». 


Για τις νίκες του Φέντερερ επί του Ναδάλ. 


«Προσπαθώ να καταλάβω πώς τον έχει νικήσει ο Φέντερερ. Παρόμοιο στυλ με εμένα. Προσπαθώ να καταλάβω. Δεν θέλω, βέβαια, να χάσω δέκα φορές μέχρι να το καταλάβω.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.