Νίκη για Γιουνάιτεντ, υποβιβάστηκε η Χάντερσφιλντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ ως επίσημα πρώτο προπονητή της πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Γουότφορντ, η Σίτι επέστρεψε στην κορυφή "βυθίζοντας" βαθμολογικά την Φούλαμ, ενώ η Χάντερσφιλντ έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε.

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως πρώτος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει τη νίκη εντός έδρας απέναντι στην Γουότφορντ, με 2-1. 
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Ράσφορντ που έφτασε τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα. Η Γουότφορντ, είχε την κατοχή της μπάλας σε αρκετές περιπτώσεις, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει χωρίς όμως να μπορεί να τις μετατρέψει σε γκολ για να ισοφαρίσει αλλά και για να έχει ελπίδα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο Ολντ Τράφορντ. Στο 72 ο Μαρσιάλ έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με το δέκατο φετινό του γκολ. Η Γουότφορντ, μείωσε με τον Ντουκουρέ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το τελικό 2-1. Η Γιουνάιτεντ, βρίσκεται προσωρινά στην τέταρτη θέση, καθώς η Άρσεναλ παίζει τη Δευτέρα. 

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Η Χάντερσφιλντ δεν τα κατάφερε εκτός έδρας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έγινε η πρώτη ομάδα που αποχαιρετά την Πρέμιερ Λιγκ, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 76, κα το τελικό 2-0 διαμόρωσε ο φαν Άανχολτ στο 88ο λεπτό. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Η Σαουθάμπτον πανηγύρισε σημαντική νίκη απέναντι στην Μπράιτον, την οποία «έπιασε» στην βαθμολογία με 33 βαθμούς και ξέφυγε λίγο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. To γκολ του Χόιμπιερ, στο 53ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση με τον Δανό να σκοράρει για τέταρτη φορά φέτος. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ «ΑΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΝΛΙ
Βαθμολογική ανάσα, πήρε η Μπέρνλι, που νίκησε στο Τερφ Μουρ την Γουλβς με 2-0 και βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την Κάρντιφ, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κόουντι στο δεύτερο λεπτό και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μακνίλ στο 77ο λεπτό. 

ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΤΕΡ

Η Λέστερ πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της Χάντερσφιλντ με 2-0. Ο Γουές Μόργκαν άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Τζαμαϊκανό να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά φέτος. Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Βάρντι με το 13ο φετινό του τέρμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.