Στη λίστα της Έβερτον ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να έχει μπει στη μετεγγραφική λίστα της Έβερτον για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης φέρεται να έχει μπει στη μετεγγραφική λίστα της Έβερτον για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ήδη, το όνομά του φέρεται να βρίσκεται στις λίστες των Μίλαν, Τζένοα, Μαρσέιγ, Λέστερ, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ. Μέχρι στιγμής, καμία από αυτές τις ομάδες δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις προσεχείς εβδομάδες. Οι “ερυθρόλευκοι” από την πλευρά του αξιώνουν πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του νεαρού παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν πως μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά θα αποχωρήσει ο διεθνής Έλληνας μπακ από το λιμάνι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.