Ξεκίνησε επαφές με τον Σόουζα η Ρόμα

Η διοίκηση της Ρόμα έχει ξεκινήσει επαφές με τον Πάουλο Σόουζα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Η διοίκηση της Ρόμα έχει ξεκινήσει επαφές με τον Πάουλο Σόουζα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Ντι Φραντσέσκο θα παίξει το μέλλον του στην ομάδα της Ρώμης, στους αγώνες με τη Φροζινόνε και Λάτσιο για το ιταλικό πρωτάθλημα. Μέχρι τότε, οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσι» θέλουν να έχουν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που αποφασιστεί να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. 

Ο Τζέιμς Παλότα φέρεται να επιθυμεί την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε, όμως ο Ιταλός τεχνικός εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα της Ρώμης στα μέσα της σεζόν. Για αυτό τον λόγο η προσοχή της Ρόμα στράφηκε στον Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της Φιορεντίνα τη διετία 2015-2017. Την εφετινή σεζόν ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται στη Τιεντζίν Τσουαντζιάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.