Ντικούδης: “Δεν θέτω όρους”

Ο Δήμος Ντικούδης αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Δήμος Ντικούδης αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχει μιλήσει με την διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο διεθνής φόργουορντ έδωσε συνέντευξη στον «Libero 107,4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Στην απόδοσή του τη φετινή σεζόν: «Οσο μεγαλώνει η εμπειρία σου στο γήπεδο χρησιμοποιείς περισσότερο το μυαλό σου. Πριν 10 χρόνια ήμουν διαφορετικός παίκτης. Δόξα τω Θεώ νιώθω γεμάτος από την καριέρα μου. Εχω πετύχει αυτά που ονειρευόμουν. Τα τελευταία χρόνια απλά απολαμβάνω το μπάσκετ».

Στην παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα. Η ομάδα βρίσκεται σε μία καμπή, που πρέπει να μπουν κάποια πράγματα σε μία σειρά και μετά να αρχίσουν να μιλάνε με παίκτες. Δεν είμαι κάποιος που θα θέσω όρους για να μείνω. Αυτό που μου φάνηκε ελκυστικό τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν η δεδομένη συμμετοχή στην Ευρώπη, συν το ότι θα έκανε ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα. Μέχρι ένα σημείο η ομάδα ήταν σε υψηλό επίπεδο, αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν, άλλαξαν οι στόχοι, η ποιότητα και το ρόστερ. Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει άλλα πράγματα και μετά να μιλήσει με παίκτες. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε μία ομάδα που έχει στόχους».

Στις προτάσεις που είχε μέσα στη σεζόν: «Η δική μου φιλοσοφία, είναι ότι δε μου αρέσουν οι αλλαγές μέσα στη σεζόν. Δεν είχα τη διάθεση να φύγω, να αλλάξω πρωτάθλημα και χώρα, παρά τις προτάσεις. Μου άρεσε ο ρόλος μου στην ομάδα. Εγινε μια συζήτηση με τους διοικούντες, που μου είπαν ότι θέλω να μείνω και να βοηθήσω και δεν το σκέφτηκα πολύ να μείνω».

Στο γεγονός πως αυτός και ο Καλαμπόκης «τραβούσαν» την ομάδα: Δεν είναι καλό αυτό Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη βοήθεια από τα νέα παιδιά. Θα έπρεπε να δουν αλλιώς το ρόλο τους, γιατί ήταν η ευκαιρία τους να κάνουν κάποια πράγματα».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Ο καθένας έχει τις δικές του αντιλήψεις. Ο κόουτς δουλεύει πολύ, αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός που θα μπει μέσα, να βάλει τη μπάλα στο καλάθι. Κάποια πράγματα ήταν πέρα από τις δικές του δυνάμεις».

Για την απόδοσή του: «Ηταν καλύτερη από ότι περίμενα στατιστικά. Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ να παίζω 35 λεπτά. Πίστευα ότι θα είμαι ένα κομμάτι μίας τετράδας ψηλών και θα είχα και εγώ το ρόλο μου. Δεν περίμενα ότι θα έχω τόσο πολύ χρόνο και τόσο μεγάλες ευθύνες. Στην πορεία άλλαξαν τα πράγματα και έπρεπε να ανταποκριθώ στο ρόλο μου».

Για το πρωτάθλημα: «Ημουν και στον ΠΣΑΚ, έχουμε καταθέσει και προτάσεις… Αν λυθούν τα αυτονόητα θα έχουμε ένα αξιοπρεπές πρωτάθλημα. Μια ομάδα που χρωστάει, πολύ απλά δε μπορεί να κάνει μεταγραφές. Αυτή η κατάσταση είναι εδώ και 10 χρόνια, δεν είναι θέμα κρίσης. Υπάρχουν ομάδες που πληρώνουν δύο φορές το χρόνο! Κάνεις επεισόδια, έχεις βεβαρημένο παρελθόν; Πρέπει να τιμωρείσαι με αφαίρεση βαθμών. Πρέπει να κάνουμε τα απλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.