Σάρι: «Να μείνει για χρόνια ο Αζάρ στην Τσέλσι»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Εντέν Αζάρ στο έμψυχο δυναμικό της Τσέλσι για πολλά χρόνια, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να σκέφτεται μια μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο Εντέν Αζάρ στο έμψυχο δυναμικό της Τσέλσι για πολλά χρόνια, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να σκέφτεται μια μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Αζάρ θα πρέπει να παραμείνει στους Λονδρέζους στους οποίους ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο, ενώ έδειξε αποφασισμένος να μη δώσει τη συγκατάθεσή του για την αποχώρησή του, εφόσον υπάρξει κάποια πρόταση από τη Μαδρίτη.

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι τόνισε: «Ο Εντέν είναι απαραίτητος και νομίζω ότι η επιλογή του θα είναι να βρίσκεται κάπου που θα τον βοηθήσουν να γίνει ακόμα καλύτερος. Μπορεί να είναι ανάμεσα στους καλύτερους. Το πρόβλημα του Αζάρ είναι ότι παίζει ποδόσφαιρο επειδή το διασκεδάζει και κάποιες φορές ξεχνά πως είναι επαγγελματίας. Έχει συμβόλαιο ως το 2020, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μείνει πολύ καιρό στην Τσέλσι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.