«Ο Όλυμπος του Φουστέρ»

Η ισπανική Marca πραγματοποίησε αφιέρωμα στον Νταβίδ Φουστέρ, τον Ισπανό με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων μακριά από τη χώρα του!

Η ισπανική Marca πραγματοποίησε αφιέρωμα στον Νταβίδ Φουστέρ, τον Ισπανό με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων μακριά από τη χώρα του!

Ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων», αναδείχτηκε πρωταθλητής με τους Πειραιώτες για έκτη φορά στην καριέρα του και μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα, τόνισε ότι έχει περάσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του στην Ελλάδα.

«Ήμουν στη Βιγιαρεάλ και δεν σκεφτόμουν να φύγω, όταν με πήρε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντάς μου ότι χρειαζόταν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά μου. Μετά από πολλή σκέψη το αποφάσισα και δεν το μετάνιωσα. Χρωστάω τα πάντα στον Ολυμπιακό, εδώ έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», αναφέρει ο παίκτης, στο άρθρο που έχει τίτλο «ο Όλυμπος του Φουστέρ».

Στη συνέχεια ο Ισπανός δηλώνει περήφανος που συμμετείχε στην ομάδα με τα έξι σερί πρωταθλήματα:

«Νιώθω υπερήφανος που είμαι ο μοναδικός που έχει απομείνει. Δεν είναι εύκολο να έχεις συνέχεια εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο σημαντικό κλαμπ στην Ελλάδα και κάθε χρόνο έρχονται 13-14 νέοι παίκτες και φεύγουν άλλοι τόσοι. Το γεγονός ότι είμαι ο Ισπανός με τους περισσότερους τίτλους πρωταθλητή στο εξωτερικό είναι άλλος ένας λόγος για να νιώθω ικανοποιημένος».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Φουστέρ δηλώνει: «Το να φοράς το περιβραχιόνιο υποδηλώνει μεγάλη ευθυνη. Αυτός ο σύλλογος κινητοποιεί μία απίστευτη κοινωνική μάζα».

Ο Ισπανός, τονίζει ότι πάντα θα θυμάται τον πρώτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ο πιο δύσκολος τίτλος, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν πρωταθλητής όταν ήρθα και οι ομάδες ήταν ισοδύναμες».

Για τον φετινό τίτλο που κατακτήθηκε από τον Φεβρουάριο ανέφερε: «Είναι λίγο παράξενο να κατακτάς τον τίτλο από τόσο νωρίς. Κερδίσαμε όλα τα ματς του πρώτου γύρου, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα, οπότε είχαμε ένα καλό προβάδισμα».

Όσον αφορά τον απολογισμό των γκολ του (28 γκολ σε 107 ματς, 70 ως βασικός), ο Φουστέρ δήλωσε:«Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε παιχνίδι. Στην Ισπανία έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες, από τις τοπικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και πάντα ήμουν σε επαφή με το γκολ».

Για τα δύο γκολ στη Βέροια στο ματς που εξασφάλισε τον τίτλο: «Είναι απίστευτο να πετυχαίνεις δύο γκολ σε ματς που δίνει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η νίκη μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε μαζί με τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας, δεν θα μπορούσες να ζητήσεις περισσότερα. Μου έλειπαν τα δύο γκολ γιατί πέρασα μία δύσκολη σεζόν και δεν είχα ως τώρα πολλά λεπτά συμμετοχής».

Πλέον, ο Φουστέρ επικεντρώνεται στους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού: «Έναν τίτλο πρέπει πάντα να τον πανηγυρίζεις, αλλά οι πανηγυρισμοί ήταν συγκρατημένοι γιατί παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πάμε για ένα νταμπλ που αν το κατακτήσουμε θα είναι το τέταρτο από τότε που ήρθα εδώ».

Για τον Μάρκο Σίλβα ο Ισπανός αναφέρει: «Είναι ένας νέος τεχνικός που έχει μεγάλο μέλλον. Ασχολείται πολύ με την τακτική».

Για τους Βαλβέρδε και Μίτσελ τόνισε: «Ο Ερνέστο πέρασε δύο περιόδους εδώ και είναι ο προπονητής με τον οποίο συνυπήρξα καλύτερα. Κάθε φορά που ψάχνουν έναν τεχνικό ανατρέχουν στο μοντέλο Βαλβέρδε. Ο Μίτσελ έκανε καλή δουλειά και μας πρόσφερε μεγάλες αναμνήσεις. Μαζί του περάσαμε τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του ο Φουστέρ απεφάνθη: «Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούνιο, όμως θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Μετά θα δούμε τι θα γίνει»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.