Δεν πρόλαβαν Καστίγιο και Ακόστα

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Μανουέλ Μασάδο ανακοίνωσε την αποστολή για την πρωτεύουσα.

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο Μανουέλ Μασάδο ανακοίνωσε την αποστολή για την πρωτεύουσα. Το δυσάρεστο είναι πως ο Νέρι Καστίγιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι, που τον ταλαιπωρούν όλη την εβδομάδα κι έτσι έμεινε εκτός ομάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Όμως, ούτε για τον Νόε Ακόστα τα νέα ήταν ευχάριστα, καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε από το ματς με τον Πανιώνιο αποδείχθηκε τελικά, αξεπέραστος.   

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας, Τσουκάνης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας, Κοτσώνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι τραυματίες Ντίκο, Παπαστεριανός έμειναν στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο τιμωρημένος, Κώστας Καπετάνος. Το ίδιο ισχύει και για τον Κάρλος Τόχα ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα για τον Αρη.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στη 18άδα του νεαρού στόπερ, Δημήτρη Κοτσώνη, ως εναλλακτική λύση, απόρροια της απουσίας του Ντίκο.    

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Μασάδο, όπως έδειξε και μέσα στην εβδομάδα, θα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς (παρά τους πέντε μέσους), καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, δεν βοηθά τον Αρη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην πεντάδα. Ουσιαστικά οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν, έχοντας τέσσερις παίκτες με έφεση στο σκοράρισμα στη σύνθεσή τους (Ουμπίδες, Γιαννιώτας, Νέτο, Τριανταφυλλάκος). 

Πιο συγκεκριμένα οι κίτρινοι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σανκαρέ – Λαζαρίδη κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Μίσελ (αριστερά), Καζναφέρη (δεξιά), να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα συνθέσουν ο Παπαζαχαρίας (σε πιο ανασταλτικό ρόλο) με τον Φατί. Στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Ουμπίδες (αριστερά), Γιαννιώτας (δεξιά), ελεύθερος ο Νέτο και ο προωθημένος ο Τριανταφυλλάκος. 

*Η αποστολή των κιτρίνων, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα, καθώς δεν προλαβαίνει την τελευταία πτήση της Κυριακής για Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στη βάση της, τη Δευτέρα το πρωί.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.