Καββαδάς: «Το πάθος θα ξεχειλίζει»

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού για το παιχνίδι με την Καβάλα στην Τρίπολη για την Basket League.

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού για το παιχνίδι με την Καβάλα στην Τρίπολη για την Basket League.

Αναλυτικά ο Έλληνας σέντερ μίλησε για:

-τη νίκη επί του Κοροίβου και τον αγώνα με την Καβάλα: «Η νίκη με τον Κόροιβο ήταν χρήσιμη και για την ψυχολογία μας. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δίνουμε τα πάντα στους αγώνες και ενώ, ίσως και κάποιοι να μας είχαν ξεγράψει, βλέπουν πως είμαστε εδώ και προσπαθούμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Καβάλα και η νίκη είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την εβδομάδα». 

-το πού θα κριθεί το προσεχές ματς: «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς, αλλά και για την Καβάλα καθώς άμα νικήσουν έχουν κάποιες ελπίδες. Θεωρώ πως το πάθος θα ξεχειλίζει αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε όσα μας πουν οι προπονητές μας και να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά περιμένουμε και ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο θα παίξει το ρόλο του. Το ΔΑΚ και ο κόσμος που ακολουθεί και πιστεύει τον Αρκαδικό έχει δείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά υπέρ μας». 

-το αν θα σωθεί ο Αρκαδικός: «Δεν εξαρτάται 100% από εμάς, αφού ισοβαθμούμε με άλλες δύο ομάδες και τα σενάρια είναι αρκετά. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, κοιτάμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μείνουμε. Θέλουμε τη νίκη στην Καβάλα και αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά, τότε θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.