Προ των πυλών ο Καπέλο…

Με την απόλυση του Κρασνοζάν άνοιξε ο δρόμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φάμπιο Καπέλο.

Μόλις ένα μήνα διήρκεσε η συνεργασία του Γιούρι Κρασνοζάν με την Ανζί Μαχάτσκαλα. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας, η οποία έχει δαπανήσει “τρελά λεφτά” στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοίνωσε σήμερα πως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. “Ο σύλλογος πήρε την απόφαση να απομακρύνει από την θέση του τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 48χρονος Κρασνοζάν ανέλαβε τα “ηνία” της Ανζί στα τέλη του 2011, μετά την απόλυσή του από τον πάγκο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Ο λόγος που αποχωρώ έχει να κάνει αποκλειστικά με τις διαφορές που υπήρχαν στο θέμα της διαχείρισης του υλικού της ομάδας”.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος της απόλυσής του έχει να κάνει με το ότι ο Κρασνοζάν δεν μπορούσε να συννενοηθεί με τα “μεγάλα ονόματα” της ομάδας, τον Καμερουνέζο Σαμουέλ Ετό και τον Βραζιλιάνο Ρομπέρτο Κάρλος. Επίσης, τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για την “τρελή επιθυμία” της διοίκησης να προσλάβει τον Φάμπιο Καπέλο.

Μάλιστα ο Ιταλός βρίσκεται ήδη στη Ρωσία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ανζί και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουν πέσει και οι υπογραφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.