Υψηλές φιλοδοξίες στην Ατλέτικο

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Η ομάδα της πρωτεύουσας παραμένει αήττητη με τον Αργεντινό στον πάγκο της και ο Γκάμπι φιλοδοξεί να τη δει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

«Στόχος μας είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα» ξεκαθάρισε ο 28χρονος μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο που βρίσκεται στην έβδομη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Λεβάντε.

«Την περασμένη Κυριακή είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε εκεί στη βαθμολογία, αλλά παρά το γεγονός ότι παίξαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο επικείμενο ματς με τη Σανταντέρ, ο Γκάμπι δήλωσε αισιόδοξος. «Το κλειδί για να νικήσουμε είναι η πίστη στον εαυτό μας. Αν η ομάδα συνεχίσει να λειτουργεί επιθετικά και με την αλληλεγγύη που έχει δείξει μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι θα συναντήσουμε προβλήματα» κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.