Διαψεύδει ο Σ. Παπασταύρου ότι έχει λογαριασμό στη λίστα Μπόργιανς


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Σταύρος Παπασταύρος ότι το όνομα του περιλαμβάνεται στην λίστα Μπόργιανς όπως αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα «Κόντρα». Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει «άθλιο, υβριστικό και συκοφαντικό» το επίμαχο δημοσίευμα και υπογραμμίζει πως θα καταθέσει «άμεσα μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας “Κόντρα” και των υπευθύνων της» και κάνει λόγο για «οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου με ευρύτερη πολιτική στόχευση».

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Παπασταύρου: «Είναι εντελώς ψευδές ότι διαθέτω ή διέθετα λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα της Ελβετίας, πέραν του εταιρικού λογαριασμού στην HSBC στον οποίο, όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, ήμουν πληρεξούσιος του ιδιοκτήτη και ενός κλειστού μηδενικού λογαριασμού στην ίδια τράπεζα».

Επιπλέον, ο δικηγόρος αναφέρει: «Θα οδηγήσω στη δικαιοσύνη τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της συνεχιζόμενης στοχοποίησής μου με κατασκευασμένα “στοιχεία” και, τώρα πλέον και με κατασκευασμένες “πληροφορίες” και συνεχίζει «Θυμίζω ότι το άδικο πρόστιμο που μου επιβλήθηκε βασίστηκε σε ένα αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης αρχείο excel, πάρα τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα στις Αρχές».

Ο κ. Παπασταύρου καταλήγει στην ανακοίνωση του« Αυτό δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου με ευρύτερη πολιτική στόχευση. Όσοι τη διακινούν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη και θα τους μείνει το στίγμα του συκοφάντη.»

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα ο Σταύρος Παπασταύρου πλήρωσε πρόστιμο ύψους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ το οποίο του είχε καταλογιστεί από το ΚΕΦΟΜΕΠ για λογαριασμό 5,4 εκατ. δολάρια που φέρεται να εντοπίστηκε στη λίστα Λαγκάρντ. Από την πρώτη στιγμή ο κ. Παπασταύρου υποστήριξε πως ο λογαριασμός δεν του ανήκε  ενώ πρόθεση του είναι  να προσφύγει στα αρμόδια δικαστήρια ζητώντας ακύρωση του προστίμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.