Με Πιέρ και Σιόβα κόντρα στην Κέρκυρα

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα ολοκληρώθηκε, με τον Απόστολο Μάντζιο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τόσο τον Ζαν Ζακ Πιέρ, όσο και τον Δημήτρη Σιόβα.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα ολοκληρώθηκε, με τον Απόστολο Μάντζιο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τόσο τον Ζαν Ζακ Πιέρ, όσο και τον Δημήτρη Σιόβα.

Το δελτίο του Αϊτινού αμυντικού έχει εκδοθεί, με αποτέλεσμα να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Παράλληλα όμως και ο Ελληνας διεθνής αμυντικός, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο πόδι του, με αποτέλεσμα να είναι και αυτός ετοιμοπόλεμος. Ετσι δεν αναμένεται να χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα, ενώ αν αγωνιστεί ο Πιέρ θα φοράει το νούμερο 50.

Πρώτη συμμετοχή επίσης σε αποστολή του Πανιωνίου και για τον Ούγγρο τερματοφύλακα, Κρίστιαν Πόγκασιτς, ο οποίος και θα αγωνιστεί με την φανέλα με το νούμερο 34. Ο Πόγκασιτς πήρε τη θέση του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του, μετά το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στόχος του Πανιωνίου είναι σαφώς η επιστροφή στις νίκες, μετά από την ήττα που κατέγραψε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παράλληλα όμως, θέλει να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει στην έδρα του, καθώς θα φιλοξενήσει όλες τις ομάδες με τις οποίες έχει τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πανιωνίου είναι οι: Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Πετκάκης, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Πιέρ, Κουλουχέρης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Ρόβας, Ομο, Σάμαρης, Αμπντουλάγιεφ, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Μενδρινός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.