Παρέσυρε και τον Εθνικό Αστέρα ο Πλατανιάς (3-0)!

Η προέλαση του Πλατανιά συνεχίζεται, καθώς πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος του Εθνικού Αστέρα.

Η προέλαση του Πλατανιά συνεχίζεται! Η εντυπωσιακή ομάδα του Τίμου Καβακά πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της σε βάρος του Εθνικού Αστέρα με το εμφατικό 3-0 και διατηρείται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν μέχρι να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των «ερυθρόλευκων» αλλά μόλις το κατάφεραν -με τον Μαραγκουδάκη- η αποστολή τους απλοποιήθηκε. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι των πολλών προβλημάτων, ήταν μαχητικοί ωστόσο αυτό δεν αρκούσε προκειμένου να μείνουν όρθιοι στο Μάλεμε. Επιπλέον, έχασαν και τον τίτλο της καλύτερης άμυνας καθώς σε ένα ματς δέχθηκαν όσα γκολ είχαν δεχθεί ως τώρα (σε δώδεκα αγωνιστικές). Πλέον, την πιο αποτελεσματική αμυντική γραμμή διαθέτει ο Πλατανιάς με παθητικό τέσσερα γκολ!
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός Αστέρας κλείστηκε στα καρέ του και δεν άφησε κανένα διάδρομο ανοιχτό προς τους αντιπάλους του, οι οποίοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά τον γκολκίπερ Γκίτκο. Οι Χανιώτες περιορίστηκαν μόνο σε κάποια σουτ εκτός περιοχής, που όμως δεν ανησύχησαν τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Εντούτοις, ο Πλατανιάς κατάφερε στις αρχές της επανάληψης να φτάσει στο γκολ με τον μόνιμο σκόρερ του, τον Μαραγκουδάκη. Ήταν το 52′ όταν ο Μιρτσέτα επιχείρησε σέντρα και ο ικανός επιθετικός σκόραρε με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ.

Από τη στιγμή που προηγήθηκε, ο Πλατανιάς έριξε τον ρυθμό του και έδωσε χώρο στον αντίπαλό του. Ωστόσο, ο Εθνικός Αστέρας δεν έδειξε ότι είναι ικανός να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Αντίθετα, στα τελευταία δέκα λεπτά οι Κρητικοί πέτυχαν δύο τέρματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Συγκεκριμένα, ο Ναζλίδης με κεφαλιά στο 82′ πέτυχε το 2-0, ενώ ο Μαραγκουδάκης στο 89΄με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Ραπτάκης (27′ Μιρτσέτα), Τζανής, Δέντσας, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες (83′ Παπαζούδης), Δράμι (76′ Πάγκαλος), Ναζλίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου (86′ Αδαμάκης), Πασκούλεφ (55′ Λαγός), Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Παντίδος, Μαστρογιάννης, Ιγκλαντίν (28′ Κασνέτσης), Πασάς, Νάστος, Γιακούπι.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.