Να κλείσουν την παρένθεση

O Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για αυτό που θέλει να αποδείξει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ήταν απλά μια παρένθεση. Άσχημη μεν, παρένθεση δε. Αυτό θέλουν να αποδείξουν οι παίκτες του Πανιωνίου στο παιχνίδι του Σαββάτου στα Περιβόλια εναντίον του Πλατανιά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα μετά την εξαιρετική πορεία που έχουν κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος. Θα ήταν όμως άδικο για τους εαυτούς τους να πετάξουν αυτή την πορεία και κλείσουν τη σεζόν με άσχημο τρόπο. 

Ήδη, η διοίκηση του Πανιωνίου έχει αρχίσει τις κινήσεις της για την επόμενη σεζόν. Παρακολουθούνται υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους».

Αυτό, για μένα τουλάχιστον, είναι σημαντικό επίτευγμα αυτού του Πανιωνίου. Να μπορεί να προγραμματίζει από τώρα την επόμενη σεζόν. Δείχνει πως κάτι αλλάζει και ότι πλέον πολλά πράγματα επεξεργάζονται σε σωστή βάση. 

Απλά θυμηθείτε πέρυσι, τέτοιο καιρό, σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική, το τελευταίο λεπτό για την ακρίβεια δεν ήξερε αν θα αγωνιζόταν στην Super League ή στην Football League. Δεν γνώριζε αν θα έχει τον Ουζουνίδη στον πάγκο ή κάποιον άλλο προπονητή. 

Κι όμως φέτος όλα αυτά αποτελούν μακρινή και ανεπιθύμητη ανάμνηση. Ο φετινός Πανιώνιος και εννοώ όλους, διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ, κόσμος δείχνει ότι είναι πραγματικά ενωμένος και τον ενδιαφέρει μόνο το καλό και η εξυγίανση του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.