Ρομαό: “Δεν ήθελα να φύγω, αλλά…”

Ο Αλεξέι Ρομαό συνεχίζει να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και εξηγεί πως πήρε την απόφαση να πάει στη Ρεμς, αν και αρχικά δεν ήθελε να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Αλεξέι Ρομαό συνεχίζει να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και εξηγεί πως πήρε την απόφαση να πάει στη Ρεμς, αν και αρχικά δεν ήθελε να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”. 

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στο «Foot Mercato» αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την επιστροφή του στη  Ligue 1 και για τη νέα του ομάδα. 

«Ήταν η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό. Θυμάμαι τα θετικά. Πέρασα δύο χρόνια εκεί. Είχα επεκτείνει το συμβόλαιό μου για άλλα δύο και ένιωθα πραγματικά καλά εκεί. Με αγκάλιασαν και από την ομάδα και από τον κόσμο. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν μία καλή εμπειρία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα σχεδιάσει να γυρίσω τόσο νωρίς στην Γαλλία. Όμως είχα την ευκαιρία και το έκανα. Μου έλειπε η Ligue 1. Ήθελα να γυρίσω και περιμένω πως και πως να παίξω ξανά. Δεν ήθελα να φύγω πάντως σε αυτήν την φάση από τον Ολυμπιακό όμως η Ρεμς επέμενε και με έπεισε. 

Υπήρχαν και άλλες ομάδες την προηγούμενη χρονιά όπως η Τουλούζ, όμως είχα πει ότι προτιμούσα να μείνω στον Ολυμπιακό. Είχα μόλις ανανεώσει. Με την ομάδα της Ρεμς αρχικά φάνηκε πως δεν θα προχωρούσε αλλά επέμειναν. Είδα την επιθυμία των ανθρώπων της Ρεμς να με φέρουν πίσω στην Γαλλία. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και τελικώς πήγα στην Γαλλία για τις υπογραφές με την ομάδα της Ρεμς.

 Όταν πρωτοέφτασα στον Ολυμπιακό οι άνθρωποι εκεί δεν με ήξεραν τόσο καλά. Όμως με τον καιρό τα κατάφερα και έγινα και αρχηγός της ομάδας. Αυτές είναι μεγάλες ευθύνες και αρμοδιότητες σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Η πίεση δεν με τρομάζει. Ξέρω το τι μπορώ να κάνω. Ο κόουτς ξέρει το επίπεδό μου. Η πίεση και όλα αυτά μου δίνουν έξτρα κίνητρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.