Κανονικά στο Ευρωπαϊκό Όπεν της Πολωνίας η Τελτσίδου

25/02/2016 • 17:32
Τζούντο γυναικών
  • shares
Η Ελισάβετ Τελτσίδου, μπορεί να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο ανάρρωσης από την ίωση που την ταλαιπωρεί εδώ και μία εβδομάδα, όμως θα συμμετέχει κανονικά στο Ευρωπαϊκό Όπεν γυναικών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου στην Βαρσοβία.

«Νιώθω καλύτερα, αν και βρίσκομαι ακόμη στην ανάρρωση. Στεναχωρήθηκα που δεν πήρα μέρος στο τουρνουά αλλά και το προπονητικό καμπ που έγινε στο Ντίσελντορφ. Αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε για τα επόμενα τουρνουά. Τώρα ετοιμάζομαι για την Πολωνία και το Ευρωπαϊκό Όπεν», είπε η τζουντόκα του ΕΟΣ Αχαρνών η οποία θα συμμετέχει στην κατηγορία των -70 κιλών, η οποία μοιάζει να είναι περισσότερο βατή όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση για το Ρίο.

«Μιλήσαμε με τον κ. Ηλιάδη και είπαμε ότι είναι καλύτερο να ανέβω κατηγορία και από τα -63 κιλά ν` αγωνιστώ στα -70. Ο δρόμος για το Ρίο, ούτως ή άλλως ήταν μακρύς. Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που έχω να κάνω είναι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε η Τελτσίδου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03