Μια ωραία ατμόσφαιρα…

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στη Superleague εντείνεται η κόντρα Γραμμένου-Βασιλειάδη με αφορμή την ψηφοφορία της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ υπέρ των μπαράζ ανόδου.

Σταματημό δεν έχουν οι κόντρες γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι ενώ νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής η Superleague αποφάσιζε την έναρξη του πρωταθλήματος με βάση την προκήρυξη που είχε στείλει προς έγκριση στην ΕΠΟ, έντονη ήταν η δυσαρέσκεια του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για το γεγονός ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πήρε απόφαση για πρτάθλημα με μπαράζ ανόδου.

Κύκλοι του υπουργείου θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να τινάξει το πρωτάθλημα με την απόφασή του για τα μπαράζ ανόδου. Όπως λένε, ο ίδιος εγγυόταν για το 3-1 (σ.σ. τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν και μια θα ανέβει) στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, χωρίς να υπάρχουν τα μπαράζ.

Όπως καταλήγουν οι πηγές, παρά την έντονη δυσαρέσκεια, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι ικανοποιημένος που θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η απάντηση της ΕΠΟ η οποία ήταν σε έντονο ύφος και στην οποία αναφέρονται χαρακτηριστικά τα παρακάτω: 

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κρύβει την απορία του για την δυσαρέσκεια του κ. Βασιλειάδη στο πρόσωπο του και την ωμή παρέμβαση που επιχειρεί.

Ελπίζω ο κ. Βασιλειάδης να μην έχει πέσει θύμα πολιτικής αλαζονείας και να εξακολουθεί να σέβεται αποφάσεις που λαμβάνονται με δημοκρατικές διαδικασίες.

Δουλειά του κ. Βασιλειάδη -όπως γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά- είναι να θέτει το νομοθετικό πλαίσιο που δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να σέβεται τις αποφάσεις ποδοσφαίρου που εκφράζονται με δημοκρατικό τρόπο από το κορυφαίο θεσμικό όργανό του, την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη πατρόνων.

Αν ο κ. Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για ψήφους άλλων προσώπων, τις οποίες δεν μπορούσαν ωστόσο να εγγυηθούν, ας αναζητήσει ευθύνες σε εκείνους.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισαν πως η διεξαγωγή μπαράζ είναι η καλύτερη λύση και η απόφαση πάρθηκε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, μέσω των οποίων λειτουργεί η ΕΠΟ.

Η φαντασία των κ.κ. Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση μάλιστα οργιάζει, αφού αποκαλύπτουν δήθεν εγγυήσεις του προέδρου της ΕΠΟ στον ομόλογο του της Super League για υπερψήφιση της προκήρυξης της Super League, στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ,

Φυσικά, δεκτή κάθε φαντασίωση, αφού πρέπει να απολογηθούν στο Δ.Σ. της Λίγκας, το οποίο προφανώς και ενημερώνουν πλημμελώς;»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.