Πολύ σκληρή για να… πεθάνει

Παρά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι έψαχνε την πρώτη της νίκη στη Λιγκ 1 από τον περασμένο Ιανουάριο, η Λιόν κατάφερε να πανηγυρίσει στο ντέρμπι με τη Λιλ.

Παρά τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός ότι έψαχνε την πρώτη της νίκη στη Λιγκ 1 από τον περασμένο Ιανουάριο, η Λιόν κατάφερε να πανηγυρίσει στο ντέρμπι με τη Λιλ. Η Ολιμπίκ μάλιστα, αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο λόγω αποβολής του Λόβρεν στο 71′, αλλά κράτησε το «τρίποντο» και ελπίζει στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League.
 
Οι «λιονέ» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Λακαζέτ (12′) και Λόπες (30′), ενώ οι πρωταθλητές μείωσαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Σετζού. Αυτή η ήττα σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της προσπάθειας της Λιλ για τη διατήρηση των κεκτημένων, καθώς έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τη Μονπελιέ να αγωνίζονται την Κυριακή (11/3).
 
ΛΙΟΝ: Γιορίς, Κρις, Νταμπό, Ρεβεγέρ, Λόβρεν, Κάλστρομ, Μπάστος (77′ Μπριάν), Γκρενιέ (74′ Φοφανά), Γκοναλόν, Λόπες, Λακαζέτ (73′ Κονέ)
 
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπισί, Μπεριά, Σετζού, Ντινιέ, Κόουλ (76′ Μπρούνο), Μπαλμόν (46′ Παγέ), Μαβουμπά, Πεντρετί, Αζάρ, Ρου (59′ Ντε Μέλο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.