Διαγράφεται ο Σκόρδας

Ολοταχώς προς διαγραφή από τα μητρώα της Λέσχης Φίλων Αρη, βαδίζει ο Λάμπρος Σκόρδας, μετά την κίνησή του να καταθέσει αγωγή κατά του Φορέα διοίκησης της ΠΑΕ.

Ολοταχώς προς διαγραφή από τα μητρώα της Λέσχης Φίλων Αρη (κατέχει μάλιστα τον αριθμό 001), βαδίζει ο Λάμπρος Σκόρδας, μετά την κίνησή του να καταθέσει αγωγή κατά του Φορέα διοίκησης της ΠΑΕ. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται τέτοιο θέμα στο προσκήνιο για τον πρώην πρόεδρο του Αρη, ωστόσο τώρα φαίνεται πως η σχετική απόφαση έχει ωριμάσει για τα καλά.

Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του νομικού εκπροσώπου της Λέσχης, Θωμά Γιαννόπουλου:  «Θεωρώ ότι η αγωγή είναι αστήρικτη και προσωπική μου άποψη, όχι της νομικής υπηρεσίας, είναι έγινε από τον κ. Σκόρδα ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή του κόσμου. Όπως ξέρετε υπάρχει μια απόφαση διαγραφής του κ. Σκόρδα από την Λέσχη, με την οποία όμως το ΔΣ δεν έχει ασχοληθεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση πάντως έχουμε μάθει στην Λέσχη να λειτουργούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό. Στην επόμενη ΓΣ της Λέσχης θα τεθεί εκ νέου το θέμα της οριστικής διαγραφής του κ. Σκόρδα, μέχρι τώρα η Λέσχη δεν είχε ασχοληθεί αλλά πλέον δεν μπορεί να δέχεται άλλο τις ύβρεις και τις απειλές του. Η Λέσχη έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρά θέματα και δεν μπορεί να ασχολείται με αυτά τα ανούσια, θα πρέπει όμως τώρα να το αντιμετωπίσει οριστικά ώστε στο μέλλον να μην έχει πάλι να ασχοληθεί τέτοια θέματα. Αν ήθελε προβολή ο κ. Σκόρδας το πέτυχε ενώ αν θέλει να πάρει στα χέρια του καταλόγους και άλλα έγγραφα της Λέσχης, είναι στο χέρι του δικαστηρίου και δεν νομίζω να το πετύχει, ο κόσμος πάντως πιστεύω ότι γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Νομικά έχει να κάνει με την λειτουργία της Λέσχης και αν γίνει δεκτή η αγωγή από το δικαστήριο, θα πρέπει να ακυρωθούν τα πάντα που ακολούθησαν την γενική συνέλευση της 22ης Μαϊου. Το βάρος της απόδειξης πάντως πέφτει πλέον στον κ. Σκόρδα και στον κ. Ξανθόπουλο και δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να αποδείξουν τίποτε τελικά, γιατί δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Αφού λοιπόν δεν το καταφέρουν τότε θα αλλάξουν τα πράγματα για τον κ. Σκόρδα».

Από την πλευρά ο κ. Σκόρδας, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ξεκαθάρισε πως: «Ότι κάναμε δεν στρέφεται εναντίον της ΠΑΕ, αλλά εναντίον της Λέσχης. Δεν μ΄ ενδιαφέρει αν θα διαγραφώ από ένα όργανο το οποίο δεν εκφράζει το λαό του Αρη», τόνισε μεταξύ πολλών άλλων. Πρόκειται ασφαλώς για μια υπόθεση που αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια, καθώς ο Σκόρδας δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει το σχοινί. Πάντως η εν λόγω αγωγή έχει χρονικό ορίζοντα εκδίκασης τον επόμενο Νοέμβριο (!), επομένως δεν μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη λειτουργία της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Επίσημη φωτογράφηση

Την  ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας που ακολούθησε τη μεγάλη νίκη του Ηρακλείου. Ωστόσο από την Τετάρτη επανέρχονται σε φουλ ρυθμούς (ενόψει Πανιωνίου) και μάλιστα με διπλή προπόνηση, πρωί κι απόγευμα. Την Πέμπτη εξάλλου έχει προγραμματιστεί η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης» για το άλμπουμ της Λίγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.