Πρώτη φορά αντίπαλα αδέρφια σε τελικούς περιφέρειας

Οι Στεφ και Σεθ Κάρι θα γράψουν ιστορία στους τελικούς της Δύσης, καθώς θα γίνουν τα πρώτα αδέρφια που θα τεθούν αντιμέτωπα σε τελικούς περιφέρειας.

Οι Στεφ και Σεθ Κάρι θα γράψουν ιστορία στους τελικούς της Δύσης, καθώς θα γίνουν τα πρώτα αδέρφια που θα τεθούν αντιμέτωπα σε τελικούς περιφέρειας. Ο Σεθ Κάρι αποκάλυψε πως ήδη έχουν ξεκινήσει να ανταλλάσσουν μηνύματα και πως ανυπομονεί για τις “μονομαχίες” τους στη σειρά των αγώνων των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. 

Χαρακτηριστικά, ο Σεθ Κάρι δήλωσε: “Ο Στεφ μού έστειλε μήνυμα μετά τον αγώνα και μου είπε ‘Θα τα πούμε την Τρίτη’. Είναι απίστευτο. Τόσα χρόνια τον έβλεπα να παίζει στους τελικούς και εγώ ήμουν στην εξέδρα. Τώρα θα έχει πλάκα να τα πούμε στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους τελικούς. Είναι όνειρο και για τους δυο μας, αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσουν και οι οικογένειές μας”.

Τα αδέρφια Γκασόλ είχαν τεθεί αντιμέτωπα το 2017, στον πρώτο γύρο των play off, όταν ο Μαρκ αγωνίζονταν στους Γκρίζλις και ο Πάου στους Σπερς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.