Έτοιμος ο Ρονάλντο αλλά εκτός αποστολής με Θέλτα

Εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα με την Θέλτα έμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.Ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (2-2) και ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να τον ξεκουράσει παρόλο που έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποθεραπευτεί πλήρως και βρίσκεται στην διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός όμως αποφάσισε να τον ξεκουράσει αφήνοντας τον εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Θέλτα απόψε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Από τις κερκίδες θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση και ο αρχηγός των μερένγκες Σέρχιο Ράμος για να πάρει και αυτός τις απαραίτητες ανάσες. Ο Πορτογάλος είχε χτυπήσει από ένα τάκλιν του Ζεράρ Πικέ στο ”Classico” με την Μπαρτσελόνα στην φάση της ισοφάρισης της Ρεάλ όταν και έγραψε το 1-1.
 Ο Ρονάλντο ανέβασε μια φωτογραφία του στο προσωπικό του λογαρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας πως είναι διαθέσιμος για τον μεγάλο τελικό του Κιέβου στο Champions League στις 26 Μαίου, όπως και για το τελευταίο παιχνίδι της Primera απέναντι στην Βιγιαρεάλ εκτός έδρας στις 19 Μαίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.