Αποφασισμένος για το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος (17:15 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος (17:15 Novasports2HD). Οι «πράσινοι» μετρούν ήδη 21 νίκες στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις προηγούμενες 40 αναμετρήσεις των δυο ομάδων και θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την καλή πορεία τους. 

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να καταλήγει στο 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία θέλει από τους παίκτες του να περιορίσουν τον αριθμό των λαθών και να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Ο Διούδης αναμένεται να καθίσει στην εστία των «πράσινων», με τους Μαυρομμάτη και Κολοβέσιο να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Πούγγουρας και Ινσούα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τον Κουρμπέλη σε ρόλο κόφτη, μπροστά από τα δυο στόπερ. Οι Κάτσε και Δώνης θα είναι οι δυο εσωτερικοί μέσοι, με τον Μπουζούκη μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης θα είναι το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.