Νέα σενάρια για Φερέιρα και Μπεν Αμόρ

Ο Φακούντο Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φακούντο Φερέιρα φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «αετοί» της Λισσαβόνας αξιώνουν ενοίκιο για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ θα πρέπει να καλυφθεί και το συμβόλαιό του, το οποίο φτάνει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι Σαχτάρ Ντόνετσκ και Γαλατάσαϊ. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, η οποία αποτελεί προτεραιότητα εν όψει Ιανουαρίου. 

Την ίδια στιγμή, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος μέσος σκοπεύει να αποχωρήσει από την Τυνησία και την Ες Σαχέλ και τα δημοσιεύματα της αφρικανικής χώρας αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» για το συγκεκριμένο θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.