Στο European Cup Διομήδης Άργους και Αναγέννηση Άρτας

Ο Διομήδης Άργους στους άνδρες και η Αναγέννηση Άρτας στις γυναίκες θα λάβουν μέρος στο European Cup για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) απάντησε θετικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας για μια επιπλέον θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα ανδρών και γυναικών. Έτσι, με την προσθήκη των δύο σωματείων από την περιφέρεια αυξάνονται σε δέκα οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη νέα σεζόν τα ελληνικά «χρώματα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, στο European Cup των ανδρών θα μετάσχουν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, η -κάτοχος του European Cup για τη σεζόν 2020-21- ΑΕΚ, καθώς και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΣΧ Πυλαίας και Διομήδης Άργους. Στο μεταξύ, στο European Cup των γυναικών θα συμμετάσχουν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και οι Νέα Ιωνία, ΑΕΣΧ Πυλαίας, ΓΑΣ Καματερού και Αναγέννηση Άρτας.

Ο γενικός γραμματέας της ΟΧΕ, Τάσος Χειβιδόπουλος δήλωσε για το θέμα: «Η απόφαση της EHF για την συμμετοχή επιπλέον ομάδων καταδεικνύει την μεγάλη αποδοχή που έχει πλέον το Ελληνικό Χάντμπολ στην Ευρωπαϊκή οικογένεια του αθλήματος και απεικονίζεται τόσο από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των ομάδων μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όσο και από την ανάληψη και υλοποίηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων χάντμπολ στην χώρα μας. Η εκπροσώπηση της περιφέρειας του Ελληνικού Χάντμπολ στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από τον Διομήδη Άργους και την Αναγέννηση Άρτας είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη του αθλήματος μας στην περιφέρεια. Η συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους συντελεστές του αθλήματος μας (Ομοσπονδία, σωματεία, αθλητές, διοικητικούς παράγοντες κ.α.) αποδίδει καρπούς…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.