Έφαγε τη… σκόνη του

Σ΄ έναν ιστορικό αποκλεισμό για τον ίδιο, ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι έμεινε εκτός Ρολάν Γκαρός στη φάση των «8».

Σ΄ έναν ιστορικό αποκλεισμό για τον ίδιο, ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι έμεινε εκτός Ρολάν Γκαρός στη φάση των «8».

Ο Ισπανός των εννέα γαλλικών Όπεν και των 70 νικών σε 71 ματς, πριν την έναρξη του αγώνα με των Σέρβων, μόνο στα μέσα του πρώτου σετ κατάφερε να βρει λίγο τον εαυτό του. Από 4-0 games ισοφάρισε σε 4-4 και διεκδίκησε στο τάι μπρέικ το προβάδισμα. Τελικά, με 7-5 έχασε το σετ και το αβαντάζ να προηγηθεί απέναντι στον πιο φορμαρισμένο αντίπαλό του.

Από εκεί και πέρα ο «Νόλε» πήρε το δεύτερο σετ με 6-3, αναγκάζοντας για πρώτη φορά τον Ισπανό να βρεθεί πίσω με δύο σετ σε αγώνα του Ρολάν Γκαρός! Με το 6-1 στο τρίτο σετ κέρδισε τον Ίβηρα για πρώτη φορά σε χωμάτινη επιφάνεια, με τον Ναδάλ, πάντως, στο διάστημα αυτό να δείχνει παραίτηση από τη διεκδίκηση του αγώνα και του αγωνιστικού του… μαρτυρίου.

Αντίπαλος του Σέρβου, ο οποίος ποτέ δεν έχει πάρει γαλλικό Όπεν, στους «4» θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μάρεϊ-Φερέρ. Ο Ναδάλ έδειξε μεγάλη αδυναμία στην αντιμετώπιση του σερβίς του Νόβακ Τζόκοβιτς, που έδειξε πιο φρέσκος και με περισσότερες δυνάμεις σε μία χρονιά, που άρχισε εξαιρετικά γι΄ αυτόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.