Μεγάλη νίκη του Παγδατή

Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφέν στο πρώτο τουρνουά ATP World Tour 500, στον πρώτο γύρο του τουρνουά ABN AMRO στο Ρότερνταμ.

Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφέν στο πρώτο τουρνουά ATP World Tour 500, στον πρώτο γύρο του τουρνουά ABN AMRO στο Ρότερνταμ.

Ο Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε για 4η φορά σε πέντε αγώνες τον Γάλλο και προκρίθηκε στους «16» καλύτερους της ολλανδικής διοργάνωσης.
Ο Παγδατής χρειάστηκε το tie-break του 3ου σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση του Γκοφέν σε μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα στο Ρότερνταμ, με 6-1, 5-7 και 7-6 (5). Ο κορυφαίος Κύπριος τενίστας όλων των εποχών είχε ευκαιρίες για να φτάσει και γρηγορότερα στη νίκη, αλλά έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον 2ο γύρο του ολλανδικού Όπεν.

Πρόκειται για την έκτη συμμετοχή του Κύπριου πρωταθλητή, με τελευταία το 2013, όταν και έφτασε στα προημιτελικά, όπως και το 2011. Ο Παγδατής αντιμετώπισε τον Γάλλο τρεις φορές το 2015, με νίκες στο Αυστραλιανό Όπεν και στο Ντουμπάι, χάνοντας ωστόσο στον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον. Αυτή ήταν η πέμπτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Κύπριο να έχει πλεονέκτημα σε νίκες με 4-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.