Τσιτσιπάς: “Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα!” (video)

Δείτε τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νέα επική νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επική επικράτηση επί του Νόβακ Τζόκοβιτς πέταξε εκτός Rogers Cup και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ! Αμέσως μετά τη νίκη του έκανε τις παρακάτω δηλώσεις. 

“Κυριολεκτικά ζω το όνειρο μου. Μετά την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχω μια ακόμα αποστολή εδώ στο Τορόντο. Νιώθω ευλογημένος που η ελληνική κοινότητα έρχεται για να με υποστηρίξει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω να παίζω εδώ. Είμαι ακόμα εδώ, αγωνίζομαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο ματς. Εχω πολλή αυτοπεοποίθηση, ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον”.

Σχετικά με το πως κατάφερε να σώσει δύο ματς πόιντς απέναντι στον Ζβέρεφ: 

“Όλοι αυτό με ρωτούν! Η απάντηση μου είναι πως δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα! Έκανα το κατάλληλο παιχνίδι, επέλεξα τις σωστές στρατηγικές στο συγκεκριμένο σημείο. Κατάφερα να κάνω μπρέηκ, ήμουν και πάλι μέσα στο παιχνίδι, σερβίροντας για να μείνω ζωντανός. Όλα είχαν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση μου και τις σωστές επιλογές σ’ εκείνο το σημείο του ματς.”

Για τον επόμενο αντίπαλο του, Κέβιν Άντερσον:

“Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Μην ξεχνάτε πως έπαιξε τελικό στο US Open την περασμένη σεζόν. Είναι πολύ πιο ικανός στις σκληρές επιφάνειες απ’ ότι σε χωμάτινες (σ.σ. εκεί τον έχει κερδίσει ο Τσιτσιπάς). Είμαι καλά προετοιμασμένος, γνωρίζω πως έχει καλό σερβίς, θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσω, αλλά θα προσπαθήσω να βρω τρόπους ώστε να τον αποσυντονίσω!” 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.