Σάκκαρη – Γκρατσέβα 2-0: Στην 8άδα η Μαρία (hls)

Όταν βρήκε τον... εαυτό της, βρήκε και τον τρόπο να φτάσει σε εύκολη τελικά νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Ρωσίδα αντίπαλό της.

Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε αντίπαλο που δεν τον έχεις δει ποτέ και δεν έχεις παίξει ποτέ αντίπαλός του. Η Βαρβάρα Γκρατσέβα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη για το πρώτο σετ και όχι ολόκληρο, μέχρι το 3-4. Εκεί η Μαρία, άλλαξε εντελώς εικόνα πήρε όλα τα γκέιμ μέχρι το τέλος του πρώτου σετ και μάλιστα με εντυπωσιακό τένις, φτάνοντας στο 1-0 με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, το τί θα γίνει φάνηκε από την αρχή, αφού η Μαρία άρχισε το σετ με μπρέικ παίρνοντας απο νωρίς το προβάδισμα για νίκη. Η Γκρατσέβα ήθελε αλλα δεν μπορούσε, δυσκόλευε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να χάσει το ματς κερδίζοντας το χειροκρώτημα του κόσμου. Η Σάκκαρη δεν άφησε περιθώρια για κάτι διαφορετικό, πήρε το σετ με 6-2 και την πρόκριση στους “8” στο Λινς της Αυστρίας.

Στις δηλώσεις στο τέλος τόνισε πως είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με αντίπαλο που δεν ξέρεις, αλλά όταν “διάβασε” το παιχνίδι μπήκε σε τροχία νίκης, ενώ δήλωσε την πρόθεσή της να παραμείνει στο Λινς όσο περισσότερο γίνεται, που σημαίνει πως στοχεύει, κάτι που κάνει πάντα άλλωστε, στον τελικό του τουρνουά. Επόμενο παιχνίδι για τη Μαρία έρχεται την Παρασκευή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.