Η Ρωσία στον τελικό του Davis Cup (hls)

Η Ρωσία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Γερμανία εξασφαλίζοντας την πρόκριση από τους πρώτους δύο μονούς αγώνες.

Η Ρωσία έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της επί της Γερμανίας όταν τη συναντά στα ημιτελικά του Davis Cup, επικρατώντας για τέταρτη φορά σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Δείτε τα highlights

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ξεπέρασε με 2-0 σετ (6-4, 6-0) το εμπόδιο του Ντόμινικ Κέπφερ παίζοντας καταπληκτικό τένις. Ο Ρώσος ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και πιάνοντας καταπληκτικό ρυθμό στο σερβίς δεν άφησε περιθώρια στο Γερμανό αντίπαλο του.

Ακολούθησε η νίκη του Ντανίλ Μεντβέντεφ επί του Γιαν Λέναρντ Στρουφ επίσης με 2-0 σετ (6-4, 6-4). Ο Στρουφ έβαλε σε πίεση το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας με μεγάλη συχνότητα στο φιλέ και μειώνοντας τη διάρκεια των ράλι. Ο Μεντβέντεφ όμως κατάφερε να κάνει από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και να “κλειδώσει” την πρόκριση για την ομάδα του.

Στο διπλό που δε μπορούσε να αλλάξει την τύχη της Γερμανίας, οι Τιμ Πουντζ, Κέβιν Κράβιτς έδωσαν συνέχεια στο αήττητο τους στα διπλά στη διοργάνωση φτάνοντας στη νίκη με 2-1 επί των Κάρεν Κατσάνοφ, Ασλάν Καράτσεφ, παρά την απώλεια του πρώτου σετ.

Στον τελικό η Ρωσία θα αντιμετωπίσει την Κροατία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.