Τένις: Χειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα στον αγκώνα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την επέμβαση σε κλινική της Ελβετίας από ειδικό γιατρό.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε δύο εβδομάδες. Το Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για την έναρξη της προετοιμασία και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστραλία.

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία», ήταν το μήνυμα του Τσιτσιπά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας