Roland Garros: Σαρωτική Μαρία Σάκκαρη, έγραψε ιστορία (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Roland Garros 2021. "Θύμα" της αυτή την φορά ήταν η Σοφιά Κένιν, Νο5 στον κοσμό.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στον Γαλλικό Όπεν. Το Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA επικράτησε εύκολα της Κένιν με 6-1, 6-3, μετά από μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά αγώνα και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του παρισινού event.

Η Σάκκαρη είχε το πάνω χέρι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Τα τρεξίματα της ήταν εντυπωσιακά, όπως και τα χτυπήματα της.

Το Νο17 του ταμπλό ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της, έσπασε το σέρβις της αντιπάλου της έξι φορές, έχοντας εκπληκτικές επιστροφές και έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στην πολυπόθητη νίκη. Η ίδια δέχθηκε μόλις δύο break.

Η 25χρονη τενίστρια με αυτή τον θρίαμβο έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που καταφέρνει να περάσει στην τελική οχτάδα ενός grand slam.

Στις “8” της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει είτε την νικήτρια του Roland Garros 2020 Ίγκα Σβίατεκ, είτε την 18χρονη Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική κατάσταση και έχει αποδείξει στο γήπεδο ότι μπορεί όχι μόνο να κοντράρει, αλλά και να κερδίσει τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.