Σάκκαρη: Ήττα και αποκλεισμός από το ιταλικό όπεν

Η Σάκκαρη έπεσε θύμα της ταλαντούχας 17χρονης Κόρι Γκοφ και αποκλείστηκε από τη Ρώμη

Την ήττα στο 2ο γύρο του ιταλικού όπεν στη Ρώμη γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από τη 17χρονη Κόρι Γκοφ. Το Νο35 κόσμου επικράτησε 6-1,1-6,6-1 της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και πήρε το εισιτήριο για το 3ο γύρο της διοργάνωσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Τόρμο – Ζαμπαλένκα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι δύο τενίστριες παρατηρήθηκε πως δύσκολα κρατούσαν το σερβίς τους κάτι που μαρτυράει και η εξέλιξη του σκορ. Στο πρώτο σετ όπως και στο τρίτο, η Γκοφ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Σάκκαρη είχε κάτω από 50% επιτυχία στο πρώτο σερβίς και κερδίζοντας συνεχόμενα γκειμς πέτυχε εύκολα εν τέλη το στόχο της.

Η Σάκκαρη, έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ απαντώντας με τον ίδιο τρόπο στην αντίπαλο της, ωστόσο δεν κατάφερε να έχει μια αντίστοιχα καλή εικόνα και στο τρίτο και καθοριστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο, της στέρησε την είσοδο της στον 3ο γύρο του Masters της Ρώμης και την ευκαιρία φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Αυτή, ήταν η πρώτη νίκη της Γκοφ απέναντι στη Σάκκαρη καθώς πριν την έναρξη του αγώνα, η Ελληνίδα μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Αμερικανίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.