Madrid Open: Ήττα σοκ για τον Ναδάλ

Ο Βασιλιάς της χωμάτινης επιφάνειας τέθηκε εκτός Mutua Madrid Open από τον εκπληκτικό Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη στο Ισπανικό event.

Ο Γερμανός ήταν εξαιρετικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και απέκλεισε το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης με 6-4, 6-4. Ο αγώνας διήρκησε 1 ώρα και 47 λεπτά.

Το Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη πραγματοποίησε τρία breaks στο σερβίς του Ισπανού θρύλου, ενώ ο ίδιος δέχθηκε μόλις ένα. Είχε εντυπωσιακό πρώτο σέρβις (28/34, 82%), αλλά και πολύ καλές επιστροφές.

Ο Ζβέρεφ υπερίσχυσε και στους άσσους, πραγματοποιώντας τέσσερις, ενώ ο πέντε φορές πρωταθλητής στην Caja Magica δεν κατάφερε να βγάλει κανέναν. Έπισης, είχε 22 winners περισσότερους από τον αντίπαλό του (28-6). Να σημειωθεί πως το Νο5 του ταμπλό κέρδισε τον 20 φορές πρωταθλητή grand slam για τρίτο διαδοχικό ματς.

Στα ημιτελικά του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Ντομινίκ Τιμ. Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στο παρελθόν, με τον Αυστριακό να βγαίνει νικητής στις 8 από αυτές τις συναντήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.