Τσιτσιπάς: «Θέλω να φτάσω στον τελικό»

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ενόψει Mutua Madrid Open. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα διεξαχθεί μεταξύ 2 και 9 Απριλίου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τους στόχους τους, το Mutua Madrid Open, αλλά και την αναμέτρηση του με τον Ναδάλ στον τελικό του Barcelona Open.

Αναλυτικά τα όσα είπε το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης:

Για το παιχνίδι του:

«Φυσικά και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα ήθελα να είμαι πιο σταθερός στο σερβίς μου και να αυξήσω το ποσοστό επιτυχίας στο πρώτο σερβίς. Θα ήθελα να με… δω να ανεβαίνω περισσότερο στο φιλέ και να έχω καλύτερο ποσοστό κερδισμένων πόντων. Αυτοί είναι οι τομείς που θέλω να βελτιωθώ. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, θα με βοηθήσουν να γίνω πιο επιθετικός και πιο ολοκληρωμένος τενίστας»

Για το τουρνουά της Μαδριτής:

«Οι προσδοκίες που έχω πλησιάζουν πολύ σ΄ αυτό που έκανα εδώ πριν από δύο χρόνια, με την πρόκριση στον τελικό. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτήν την εβδομάδα όπως και γι΄ αυτές που ακολουθούν. Πλησιάζω στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτήν την σκέψη γιατί εργάζομαι και προπονούμαι σκληρά. Νιώθω ότι είναι η ευκαιρία μου να κάνω κάτι διαφορετικό».

Για τον Ναδάλ:

«Την επόμενη φορά που θα παίξουμε, θα πρέπει να ασκήσω περισσότερη πίεση σε συγκεκριμένες στιγμές και όχι απλά να τον περιμένω να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία. Μερικές φορές ένιωσα ότι ήμουν πολύ παθητικός. Θα μπορούσα να είχα ρισκάρει λίγο παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.