Τιμ: Δεν παίζει ούτε στο Βελιγράδι

Ο Ντομινίκ Τιμ απέσυρε την συμμετοχή του από το Serbia Open, το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (19 με 25 Απριλίου).

Το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη δεν θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι, διότι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Αυστριακός είναι ο τέταρτος αθλητής που ανακοινώνει την αποχώρηση του από τη διοργάνωση μετά τους Γκαέλ Μονφίς, Στάν Βαβρίνκα και Μπόρνα Τσόριτς.

“Το 2021 δεν πηγαίνει όπως θα ήθελα. Δυστυχώς έπρεπε να αποσύρω την συμμετοχή μου από το Serbia Open. Πονάει το γόνατο μου και πήγα σε έναν γιατρό να το ελέγξει. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως πρέπει να το φροντίσω. Σίγουρα δεν μπορώ να αγωνιστώ την επόμενη εβδομάδα. Λυπάμαι πολύ. Ανυπομονούσα να παίξω σ’ αυτό το τουρνουά. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Βελιγράδι το 2022”, δήλωσε ο Τιμ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

“Η επιστροφή μου στο tour θα καθυστερήσει. Θα γυρίσω στη Μαδρίτη, όχι αργότερα απ’ αυτό, γιατί θέλω να είμαι σε φόρμα στις αρχές του Μαΐου”, πρόσθεσε.

“Ωστόσο υπάρχει και κάτι θετικό. Ο προπονητής μου έφτασε χθες στην Αυστρία και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Απλά πρέπει να προσέχω. Επίσης δουλεύω την φυσική μου κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ο μεγάλος στόχος είναι το Roland Garros”, είπε κλείνοντας ο 27χρονος τενίστας.

Ο πρωταθλητής του US Open 2020 έχει κερδίσει μόλις πέντε παιχνίδια την φετινή χρονιά, ενώ παρέκαμψε τόσο το Μαϊάμι, όσο και το Μόντε Κάρλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.