Ναδάλ: “Δεν περίμενα να ηττηθεί ο Τζόκοβιτς”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ πέτυχε μια εμφατική νίκη κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters.

Ο Ναδάλ έπαιξε μεθοδευμένα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισε τον 29χρονο Βούλγαρο με 6-1, 6-1 σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 57 λεφτά.

Στους “8” του Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος απέκλεισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Ο Ισπανός θρύλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ντιμιτρόφ αναφέρθηκε στην ήττα του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ντάνιελ Έβανς, αλλά και στον αυριανό του αγώνα, για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είδα κάποιους πόντους από το παιχνίδι του Τζόκοβιτς με τον Εβανς. Ο Έβανς είναι πολύ έξυπνος παίκτης. Διαχειρίζεται του κρίσιμους πόντους ενός παιχνιδιού άψογα.

Εγώ, ο Τζόκοβιτς και ο Φέντερερ σπάνια πέφτουμε “θύματα” εκπλήξεων. Αν με ρωτάτε δεν περίμενα ότι θα χάσει ο Νόβακ. Όμως, πρέπει να το αποδεχτείς, θέλουν και οι αντίπαλοι να κερδίζουν,

Η προετοιμασία μου ήταν καλή. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο επίπεδο που χρειάζεται αύριο ενάντια στον Ρούμπλεφ ή τον Αγούτ, δύο από τους καλύτερους τενίστες του κόσμου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο 34χρονος τενίστας δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, μετά τον τραυματισμό στην πλάτη, που τον κράτησε εκτός court για μικρό χρονικό διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.