Τεντόγλου – Καραλής: Στο Indoor Tour του Τορούν

Στο μίτινγκ κλειστού στίβου της σειράς "Indoor Tour", που διεξάγεται αύριο (8/2) στο Τορούν της Πολωνίας, θα συμμετάσχουν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους ολοκληρώνει με τον αγώνα αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία και σιγά-σιγά θα μπει στην τελική ευθεία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης. Λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του στη φετινή χρονιά και το 8,12μ. στο Γκέτεμποργκ, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα κυνηγήσει ένα μεγαλύτερο άλμα, σε έναν αγώνα με αντιπάλους όπως ο Σουηδός Τομπίας Μόντλερ με φετινό 8,19μ., ο Αμερικανός Μαρκίς Ντέντι (τρίτος στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου πέρυσι), αλλά και ο Κουβανός Μάικελ Μασό, «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Τόκιο.

Στο επί κοντώ, ο Καραλής θέλει να κλείσει την… παρένθεση του Λοτζ, όπου έμεινε χαμηλά, και να επανέλθει σε εμφανίσεις ανάλογες με το 5,83μ. που πέτυχε στην Καρλσρούη, στον πρώτο φετινό του αγώνα. Αντίπαλοί του στο Τορούν θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Έρνεστ Ομπιένα από τις Φιλιππίνες, με φετινό 5,91μ., ο Παλ Χάουγκεν Λίλεφος από τη Νορβηγία με 5,82μ. και ο έμπειρος Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ (φετινό 5,70μ.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.