Μο Φάρα: Το 2023 θα είναι η τελευταία του αγωνιστική χρονιά

Ο Μο Φάρα, ανακοίνωσε ότι η σεζόν του 2023 θα είναι «μάλλον» η τελευταία της καριέρας του.

Ο 39χρονος Βρετανός δρομέας, θα αγωνισθεί στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, όπου η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει είναι η τρίτη (2018), ενώ δεν σκοπεύει να συνεχίσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Ο 39χρονος τετράκις Ολυμπιονίκης, με δύο χρυσά μετάλλια στα 5.000μ. και ισάριθμα στα 10.000μ. δήλωσε σχετικά: «Δεν θα συνεχίσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. το 2024, στο Παρίσι) και νομίζω ότι το 2023 θα είναι πιθανότατα η τελευταία μου σεζόν» και πρόσθεσε: «Ηταν μια απίστευτη καριέρα. Και για εμένα, το να αγωνισθώ σε αυτόν τον αγώνα (σ.σ. στο Λονδίνο) σημαίνει πολλά. Πάντα έλεγα ότι θα ήταν υπέροχο να τον κερδίσω μια ημέρα. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει και θέλω να δώσω στον εαυτό μου, άλλη μια ευκαιρία για να δω τι μπορώ να κάνω. Αλλά δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτε».

Η καλύτερη παρουσία του Φάρα, στον Μαραθώνιο της βρετανικής πρωτεύουσας, ήταν η τρίτη θέση το 2018, μια σεζόν κατά στην οποία επικράτησε στον Μαραθώνιο του Σικάγο.

Σημειώνεται, ότι ο κορυφαίος δρομέας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27 Αυγούστου), εάν του το… επιτρέψει το σώμα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.