Στεφανίδη: «Πέταξε» για το αργυρό στο Μόναχο (vids)

Η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,75 κατέκτησε ακόμα ένα μετάλλιο «πετώντας» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μονάχο. Χρυσή η Φινλανδή Μούρτο με 4,85.

Πολυνίκης στην ιστορία του επί κοντώ σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έγινε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς είναι στη κορυφή με 2 χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια. Τέσσερα μετάλλια μετράει συνολικά (έχει και ένα αργυρό από το 2014) στην διοργάνωση, την ώρα που κανείς άλλος Έλληνας αθλητής δεν έχει πάνω από δύο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια άφησε τα 4.25 και «πέταξε» με την πρώτη της προσπάθεια στα 4.40. Μπονέν και Σεβριέ πέρασαν με το δεύτερο άλμα τα 4,40μ. Συνέχισαν επίσης Χολμ, Λάμπελα, Μοζέρ που πέρασαν με την τρίτη, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε η Ρέτζιους.

Η Χολμ πέρασε τα 4,55 (ρεκόρ Δανίας) και ακολούθησε με τη πρώτη η Στεφανίδη! Η Μοζέρ πέρασε και αυτή τα 4,55, όπως και η Σούτεϊ. Μόνο τέσσερις πέρασαν τα 4,55μ. με την πρώτη (Στεφανίδη, Σούτεϊ, Μοζέρ και Χολμ). Η Μούρτο, Μπονέν, Κόντερι και Μπρούνι ακολούθησαν με τη δεύτερη και την τρίτη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη πήγε πρώτη και πέρασε τα 4,65 κάτι που είχε μεγάλη σημασία για το βάθρο. Η Σλοβένα Σούτεϊ με την πρώτη τα 4,65μ και η μάχη για το χρυσό συνεχίστηκε…Ακολούθησε και η Μούρτο. Τέλος για τις Μοζέρ και Χολμ. Η Κόντερι πήγε κατευθείαν στα 4,70 και απέτυχε με την Στεφανίδη να πηγαίνει σίγουρα στο βάθρο!

Η Στεφανίδη πήδηξε με την ξανά με την πρώτη στα 4,70 και έβαλε δύσκολα στις υπόλοιπες. Η Στεφανίδη πέρασε πρώτη τα 4,75 ενώ πέρασαν και οι Μούρτο παρέα με την Σούτεϊ. H Μούρτο πέρασε τα 4,80 και έγινε φαβορί με την Ελληνίδα να χρειάζεται φετινό ρεκόρ. Η Σούτεϊ αποκλείστηκε και η Στεφανίδη πήγε στο 4,85 και απέτυχε πανηγυρίζοντας το αργυρό μετάλλιο.

Οι αποτυχημένες της προσπάθειες στα 4,80 και 4.85. Αύριο 18/8 η απονομή!

Η χρυσή Μούρτο

Οι 12 αθλήτριες ξεκίνησαν στα 4.40 : Ρέτζιους (Νορβηγία) Στεφανίδη (Ελλάδα), Σούτεϊ (Σλοβενία) Κόντερι (Μ.Βρετανία) Χολμ (Δανία) Μπρούνι (Ιταλία) Κουκ (Μ.Βρετανία) Μοζέρ (Ελβετία) Μπονέν (Γαλλία) Σεβριέ (Γαλλία) Λάμπελα (Φινλανδία) 'Αντερσον (Φινλανδία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.