Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Νικήτρια για 8η φορά η Πεσιρίδου (vid)

Μία από τις συναρπαστικότερες κούρσες της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών της Θεσσαλονίκης ήταν τα 100 μ. εμπ. των Γυναικών εκεί όπου η συμμετοχή των Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος) και Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ) δημιουργούσε προϋποθέσεις για καλές επιδόσεις.

Η Πεσιρίδου κατάφερε να φτάσει στην όγδοη νίκη της στο Πρωτάθημα καθώς διένυσε τα 100 μ. εμπ. σε 13.18 (0,8) και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Και το πέτυχε κάνοντας δυνατή κούρσα στα τελευταία μέτρα, αφού μέχρι και το έβδομο εμπόδιο η Καραγιάννη φαινόταν να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ τερμάτισε σε 13.21 (0,8) σε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν, αφoύ φέτος έχει διανύσει την απόσταση σε 13.15.

Η έμπειρη αθλήτρια κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα σε ένα στάδιο όπου έχει τρέξει πολλές φορές στο παρελθόν σε νεαρότερη ηλικία, αλλά και μπροστά στα μέλη της οικογένειας της και φίλων της, που ήρθαν από την Κατερίνη για να την παρακολουθήσουν.

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο βρίσκω το ρυθμό περίπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το έχω πει και άλλη φορά φέτος, πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως και ο σημερινός χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός. Με βοήθησε πολύ που η Καραγιάννη είναι φέτος σε καλή κατάσταση, καθώς ήξερα πως θα γίνει μια ωραία γρήγορη κούρσα“, είπε η Πεσιρίδου, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ μπροστά της έχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σάρα Αουντί (ΓΣ Ερμής Ιλίου) με 13.95.

Πανελληνιονίκης Γυναικών η 19χρονη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μόλις στα 19 της χρόνια αναδείχθηκε νικήτρια στα 100 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Η αθλήτρια παρότι τελευταίες τρεις εβδομάδες έμεινε μακριά από την κανονική προπόνηση, λόγω του τραυματισμού στη μέση, επέστρεψε σήμερα στη δράση κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Η νεαρή τερμάτισε σε 11.68 (-0,1), ενώ δεύτερη ήταν η Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής) με 11.72 με νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτη η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.) με 11.87.
Είμαι χαρούμενη για δύο λόγους γιατί πρώτη φορά είμαι πανελληνιονίκης γυναικών και αισθάνομαι καλά μετά τον τραυματισμό που είχα. Είχα χτυπήσει σε μια πόρτα στο στάδιο της Φιλοθέης και είχα ένα ήπιο οστικό οίδημα. Τρεις εβδομάδες πήγαινα χαλαρά και να φανταστείτε δύο φορές όλες κι όλες πριν τον αγώνα φόρεσα σπάικς“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.