Repeat τελικού στην Α1 χάντμπολ

Η ΑΕΚ σε δεύτερο συγκλονιστικό ματς που οδηγήθηκε στην παράταση, έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΟΚ με 31-30 στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί που συναντάει τον Ολυμπιακό.

Η ημιτελική σειρά της Α1 χάντμπολ ανδρών μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προσέφερε πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, με την «Ένωση» να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό –εκεί την περιμένει ο Ολυμπιακός με πλεονέκτημα έδρας- αφού επικράτησε με 31-30 και πάλι στην παράταση, κάνοντας το 2-0. 

Υπενθυμίζεται πως τη προηγούμενη σεζόν το σύνολο του Νίκου Γραμματικού είχε ηττηθεί με 3-2 από τους «Ερυθρόλευκους». 

Οι Θεσσαλονικείς παρά τις σημαντικές απουσίες τους, αντιστάθηκαν σθεναρά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Νεάπολη. Οι «κιτρινόμαυροι» ξέφυγαν 10-6 στο 22΄, αλλά ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και μείωσε σε 11-10 στο ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους Κωστακίδη και Κοκκώνη. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συμβάδιζαν συνεχώς στο σκορ και πέντε λεπτά πριν τη λήξη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 24-23 με πέναλτι του Τσεσμετζίδη. Ο πολύπειρος Αλέξης Αλβανός ανέλαβε δράση και η «Ένωση» με ένα σερί 3-0 προσπέρασε 26-24, ένα λεπτό πριν τη λήξη, όμως ο νεαρός Ελιοζεούα μείωσε και σχεδόν στην εκπνοή ο Αποστόλου έστειλε το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 26-26.

Στο έξτρα δεκάλεπτο, η ΑΕΚ προηγήθηκε αρχικά 28-26, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 28-28, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι διαφορά δύο τερμάτων (30-28 και 31-29) με τον Μυλωνά και κράτησαν τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν να μειώσει στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Γιόσμου, που διαμόρφωσε το τελικό 30-31.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.