Αναχώρησε η Εθνική

Αναχώρησε το πρωί για τις Βρυξέλλες η εθνική χάντμπολ των ανδρών, η οποία αύριο (21:00 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει στην πόλη Χάσελτ το Βέλγιο, στο τρίτο παιχνίδι της για την Α΄ προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2018.

Αναχώρησε το πρωί για τις Βρυξέλλες η εθνική χάντμπολ των ανδρών, η οποία αύριο (21:00 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει στην πόλη Χάσελτ το Βέλγιο, στο τρίτο παιχνίδι της για την Α΄ προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2018. 

Οι δύο ομάδες έχουν ξεμπερδέψει χωρίς απώλειες με τα ματς απέναντι στην Κύπρο και η πρώτη θέση του Α΄ ομίλου, που δίνει το εισιτήριο για τα μπαράζ, θα κριθεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αύριο στο Βέλγιο και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Το ανανεωμένο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι ή, στη χειρότερη περίπτωση, να ηττηθεί με μικρή διαφορά, την οποία να μπορεί να ανατρέψει στη ρεβάνς και να πάρει την πρώτη θέση.

Από την 20άδα που είε καλέσει για προετοιμασία, ο Γιώργος Κρανάκης άφησε εκτός αποστολής τους Νικολαϊδη, Τσακνή, Χάλαρη και Μαραγκό, ενώ αποκλείστηκε και ο τραυματίας Κεσίδης, τη θέση του οποίου πήρε ο Αραπακόπουλος. Ετσι, την ελληνική 16άδα απαρτίζουν οι Κώστας Γουργούμης, Άγγελος Τσίλης (ΠΑΟΚ), Νίκος Σαμαράς, Γιώργος Μαστορογιάννης (Διομήδης Αργους), Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Καφαντάρης (ΧΑΝΘ) Δημήτρης Κατσίκης (ΑΕΚ), Χριστόδουλος Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Σπύρος Χερουβείμ, Γιώργος Μπάρμπας (Ποσειδών Λουτρακίου), Βύρων Παπαδόπουλος (Εμπορ Ρόστοκ/Γερμανία), Νίκος Τζούφρας (Αϊντραχτ Χιλντεσχάιμ/Γερμανία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Μέκλενμπουργκ Σβέριν/Γερμανία), Χάρης Μάλλιος (Στραλτσούντερ/Γερμανία), Ιωάννης Μπασμαλής (Λιμόζ/Γαλλία), Τάσος Παπαδιονυσίου (Κέιμπεργκ/Λουξεμβούργο).

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015, με την εθνική να επικρατεί 31-25 στα Ανω Λιόσια και να αποσπά ισοπαλία 30-30 στο Βέλγιο.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με μία εκ των ουραγών των προκριματικών του ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για την «κυρίως» προκριματική φάση της διοργάνωσης.
Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι οι Μαυροβούνιοι Μίλιαν Βέσοβιτς και Νόβιτσα Μίτροβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.