Με Ισλανδία στην Κοζάνη η Εθνική

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δίνει (12/6, 20:00) η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, υποδεχόμενη την Ισλανδία στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης.

Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δίνει (12/6, 20:00) η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, υποδεχόμενη την Ισλανδία στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης, στην Κοζάνη. Μετά τις δύο ήττες από την Τουρκία, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου με δύο βαθμούς και δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση. Επιπλέον, ο οΓιάννης Αρβανίτης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λιάπη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάλλιος και Τσίλης.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Ρέικιαβικ στις 24 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα του ομίλου, με την Ισλανδία να επικρατεί εύκολα με 35-21. Οι Σκανδιναβοί ισοβαθμούν με τη Βόρεια Μακεδονία στην κορυφή του ομίλου με πέντε βαθμούς και είναι τα φαβορί για την πρόκριση στα τελικά, ενώ η Τουρκία που ακολουθεί με τέσσερις ελπίζει να περάσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των οκτώ ομίλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.