Ενίσχυση με Χιμένεθ για την ΑΕΚ

Ενισχύεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η Ένωση γνωστοποίησε σήμερα (23/7) την απόκτηση του Ιγκνάσιο Πλάθα Χιμένεθ.

Ενισχύεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η Ένωση γνωστοποίησε σήμερα (23/7) την απόκτηση του Ιγκνάσιο Πλάθα Χιμένεθ. Ο Ισπανός πίβοτ, ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1994 και έχει ύψος 1,95μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο». Στην διάρκεια της καριέρας του ο Χιμένεθ αγωνίστηκε στην Ισπανία με τις Θιουδάδ Ρεάλ, Πουέρτο Σαγούντο και ακολούθως στη Γερμανία με την Φούξε Μπερλίν και το Μαγδεμβούργο.

Με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας του με την Ένωση, ο Χιμένεθ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ και σε μία νέα χώρα και μία νέα πανέμορφη πόλη. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου και εγώ θα προσαρμοστούμε εύκολα στην Ελλάδα και προσωπικά θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν με ιδανικό τρόπο και έδειξαν πόσο με ήθελαν. Δημιουργείται ένα εξαιρετικό πρότζεκτ από την ΑΕΚ, το οποίο θα συνεισφέρει και σε ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Αυτή τη σεζόν θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε με τη νέα μου ομάδα και ελπίζω να είναι μία πανέμορφη χρονιά. Καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ να μας στηρίξουν και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.