Στους «16» με ανατροπή ο Τζόκοβιτς (video)

Ο Σέρβος, αν κι έχασε το πρώτο σετ από τον Έντμουντ, ανέβασε το ρυθμό του, εκμεταλλεύτηκε τα break points, επιβλήθηκε με 3-1 και αντιμετωπίζει τον Χατσάνοφ στον επόμενο γύρο.

Στο Centre Court, την ώρα που η εθνική Αγγλίας σφράγιζε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κάιλ Έντμουντ προσπαθούσε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους Άγγλους απέναντι στον Τζόκοβιτς. Και μάλιστα εκκίνησε με το δεξί, αφού κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας break στο τέταρτο service game του Σέρβου.

Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς –θριαμβευτής τρεις φορές στο λονδρέζικο Grand Slam- βελτίωσε την εικόνα του, περιόρισε τα αβίαστα λάθη (σε αντίθεση με τον αντίπαλό του), είχε πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στα break points, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 (6-3, 6-2, 6-4), για να δώσει συνέχεια στην παρουσία του και τη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon.

Για πρώτη φορά από το 2007, δεν υπάρχει Βρετανός τενίστας στη δεύτερη εβδομάδα του λονδρέζικου Grand Slam. Όσο για τον Τζόκοβιτς, έφτασε τις 44 νίκες σε φάση των «16» των Grand Slam και υπολείπεται μόνο του Φέντερερ, ενώ διατήρησε το εξαιρετικό ποσοστό του απέναντι σε τενίστες που παίζουν εντός έδρας σε Grand Slam, αφού έχει 22 νίκες σε 23 αγώνες!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.