Wimbledon: Στην κορυφή στο μικτό διπλό Πάβιτς με Κίτσενοκ! (hls)

Το δίδυμο Πάβιτς και Κίτσενοκ με καλή εμφάνιση στον τελικό στο μικτό διπλό, επικράτησε των Φλίγκεν και Σου για να κατακτήσει τον τίτλο στο Wimbledon!

Ο Κροάτης Μάτε Πάβιτς και η Ουκρανή Λιουντμίλα Κίτσενοκ, επικράτησαν στον τελικό στο μικτό διπλό του Γουίμπλεντον με 2-1 σετ (6-4, 7-6(11-9) 6-3 σε 2 ώρες και δέκα λεπτά για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή!

Για την Κίτσενοκ είναι ο πρώτος τίτλος σε Γκραν Σλαμ, ενώ ο Πάβιτς είχε κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό στο Γουίμπλεντον το 2021.

Στο πρώτο σετ, Πάβιτς και Κίτσενοκ ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και βρέθηκαν να έχουν ευκαιρία για μπρέικ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο τρίτο γκέιμ. Φλίγκεν και Σου κατάφεραν με δυσκολία να κρατήσουν το σερβίς τους για να κάνουν το 2-1.

Τα σερβίς της Σου, μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα δυαντά αλλά είχαν μεγάλη ακρίβεια, όμως Κίτσενοκ και Πάβιτς, πήραν το μοναδικό τους μπρέικ στο πρώτο σετ στο έβδομο γκέιμ για το 4-3! Έπειτα έκαναν το hold, κράτησαν δηλαδή το σερβίς τους μέχρι το τέλος και σε 37 λεπτά έκαναν το 1-0 σετ.

Πάβιτς και Κίτσενοκ, φάνηκε πως ήθελαν να κατακτήσουν και το δεύτερο σετ για να τελειώσουν το ματς γρήγορα. Βρέθηκαν να έχουν ευκαιρία για να κάνουν το 2-1, όμως ο Βέλγος και η Κινέζα κράτησαν το σερβίς τους για το 2-1. Αμφότερες ομάδες σέρβιραν σωστά μέχρι το τέλος, για να οδηγηθεί το σετ σε τάι μπρέικ.

Εκεί είχαμε συνολικά 7 μινι μπρέικ. Στο 6-5 Φλίγκεν και Σου σέρβιραν για να τελειώσουν το ματς χωρίς όμως αποτέλεσμα με Κίτσενοκ και Πάβιτς να κάνουν το 8-7 και να έχουν ευκαιρία να τελειώσουν το τουρνουά! Οι αντίπαλοί τους με 11-9 έκαναν το 1-1 σετ μετά από 57 λεπτά.

Ένα μπρέικ στο τρίτο σετ, ήταν αυτό που έκρινε τα πράγματα. Στο όγδοο γκέιμ, πάλι στο σερβίς της Σου, ήρθε το πολυπόθητο μπρέικ για το 5-3! Έπειτα οι Κίτσενοκ και Πάβιτς με καλό σερβίς έγραψαν το τελικό 6-3 κατακτώντας για πρώτη φορά τον τίτλο στο μικτό διπλό. 4

Φλίγκεν και Σου, γνωρίστηκαν πριν το τουρνουά και αποφάσισαν να παίξουν μαζί, κάνοντας εξαιρετικό τουρνούα που τους έφερε μέχρι τον τελικό!

Κίτσενοκ και Πάβιτς, γνωρίστηκαν μέσω του κοινού φυσικοθεραπευτή που έχουν και αποφάσισαν να παίξουν μαζί στο Γουίμπλεντον, το οποίο και κατέκτησαν!

Ο Κροάτης και η Ουκρανή, είχαν 9 άσσους, 6 διπλά σφάλματα και 66% στο πρώτο σερβίς. Επίσης 20 Winners, 10 αβίαστα λάθη.

Σου και Φλίγκεν, είχαν 14 winners, 5 αβίαστα λάθη 5 άσσους και 3 διπλά σφάλματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.