Wimbledon: Στον τελικό γράφοντας ιστορία η Βοντρούσοβα!

Κάνοντας μεστή εμφάνιση η Τσέχα, νούμερο 42 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε με 2-0 στα σετ της αγχωμένης Ελίνα Σβιτολίνα, προκρίθηκε στον τελικό στον Wimbledon ούσα η πρώτη μη αξιολογημένη τενίστρια που φτάνει στο τελευταίο παιχνίδι του λονδρέζικου Grand Slam.

Αποδίδοντας σπουδαίο τένις για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα επιβλήθηκε άνετα της Ελίνα Σβιτολίνα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) σε 1 ώρα και 15 λεπτά και για πρώτη φορά στην καριέρα της θα αγωνιστεί σε τελικό Wimbledon το προσεχές Σάββατο (15/7).

Η 24χρονη Τσέχα φάνηκε πολύ άνετη στην πρώτη παρουσία της στο Centre Court και με υψηλότατο ποσοστό στους κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (14/18) αλλά και περίφημες υποδοχές (15/27 ως receiver) έκανε τρία breaks για να πάρει το πρώτο σετ σε 29 λεπτά με 6-3.

Η εκκίνησή της στο δεύτερο σετ ήταν εντυπωσιακή κάνοντας δύο breaks, πήρε προβάδισμα για το 4-0, εκεί η Σβιτολίνα αντέδρασε παίρνοντας πίσω και τα δύο breaks, όμως η Τσέχα πήρε τα δύο επόμενα games για να κλείσει θέση στον τελικό του Wimbledon.

Κάπως έτσι έγινε το δεύτερο χαμηλότερο νούμερο της παγκόσμιας κατάταξης που φτάνει σε τελικό Wimbledon μετά τη Σερίνα Γουίλιαμς το 2018 (181).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.