Tζόκοβιτς για Κύργιο: «Θα έχουμε…πυροτεχνήματα»! (vid)

Ο Σέρβος αντιμετωπίζει την Κυριακή στον τελικό του Wimbledon τον Αυστραλό , τον οποίο δεν έχει νικήσει στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Ο τελικός του Wimbledon την προσεχή Κυριακή (10/7, Novasports Prime, 16:00) φέρνει αντιμέτωπους τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτοχο 6 αγγλικών Grand Slam (τριών διαδοχικών τελευταίων) και τον Νικ Κύργιο, με τον Αυστραλό να δίνει το «παρών» για πρώτη φορά σε τελικό τέτοιου επιπέδου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο τους κοντράρονται για πρώτη φορά ύστερα από 5 χρόνια, αφού και οι δύο μονομαχίες τους είχαν διεξαχθεί το 2017.

Σε αμφότερες νικητής αναδείχθηκε ο Αυστραλός, με 2-0 σετ, στη σκληρή επιφάνεια του Indian Wells και του Ακαπούλκο.

Αμέσως μετά τη νίκη του επί του Κάμερον Νόρι και την πρόκριση στον τελικό, ο «Τζόκερ» αναφέρθηκε στον επόμενο αντίπαλό του.

«Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε…πυροτεχνήματα! Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός του σε Grand Slam, προφανώς είναι ενθουσιασμένος, δεν έχει πολλά να χάσει. Πάντα παίζει με αυτόν τον τρόπο, ελεύθερα. Είναι ένας από τους καλύτερους server στο Tour, γενικά έχει πολλά χτυπήματα με ένταση. Έχουμε αρκετά χρόνια να κοντραριστούμε, δεν του έχω πάρει ούτε σετ! Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω. Είναι ένας ακόμη τελικός για εμένα στο Wimbledon, ένα τουρνουά που λατρεύω, μακάρι η εμπειρία να μου δώσει το πάνω χέρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.