Μεντβέντεφ: «Θέλω να παίξω στο Wimbledon άσχετα με το αν θα βαθμολογηθώ ή, όχι»

Την επιθυμία του να λάβει μέρος στο Wimbledon, άσχετα με το αν θα υπάρξει βαθμολογία ή, όχι, εξέφρασε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης περιμένει να μάθει εάν θ΄ αλλάξει απόφαση η βρετανική ομοσπονδία τένις και το All England Club, σχετικά με τη συμμετοχή των Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο άθλημα, με την ATP και την WTA ν΄ ανακοινώnουν με τη σειρά τους ότι φέτος δεν θα υπάρξει βαθμολογία στο Wimbledon, από τη στιγμή που έχει απαγορεύσει τη συμμετοχή όλων των αθλητών στο τουρνουά.

«Η κατάσταση είναι περίπλοκη, δύσκολη και προς το παρόν κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Η δουλειά μου είναι να παίζω τένις. Γι΄ αυτό βρίσκομαι εδώ, για να προσπαθήσω να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ. Θέλω να τονίσω ξανα, ότι θα νιώσω μεγάλη χαρά αν μπορέσω να παίξω στο Wimbledon. Ακόμη και χωρίς βαθμούς κατάταξης. Αν δε συμβεί αυτό, θα μείνω στο σπίτι μου, θα προπονηθώ σκληρά για τα τουρνουά που θ΄ ακολουθήσουν», δήλωσε ο Ρώσος τενίστας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.