Σάκκαρη: «Σίφουνας» στη πρεμιέρα του Wimbledon (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (6-1,6-1) της Αράντσκα Ρους και πήρε με χαρακτηριστική άνεση τη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε μόλις 48 λεπτά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε από τη πρώτη στιγμή αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, κατέκτησε το πρώτο σετ σε μόλις 18 λεπτά ενώ για να κερδίσει το δεύτερο της πήρε μισή ώρα.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η Ρους πήρε το μοναδικό προβάδισμα της στον αγώνα. Κατακτώντας το πρώτο γκέιμ η Ολλανδέζα προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια την παρέσυρε ο “σίφουνας” με το όνομα: Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, πήρε έξι συνεχόμενα γκειμ σπάζοντας τρεις φορές το σερβίς της αντιπάλου της. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το σετ και με έξι άσσους εκ των οποίων οι τρεις ήρθαν στη σειρά. Το σετ λοιπόν, πήγε στη πλευρά της Μαρίας με 6-1.

Με φορά από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, η Σάκκαρη με love game έκανε το 1-0 στο δεύτερο. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πραγματοποίησε νέο μπρέικ στο σερβίς της Ρους. Κάπως έτσι, έφτασε στο 2-0 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη και τη πρόκριση.

Η Ρους είχε χάσει εξ αρχής τη συγκέντρωση της πέφτοντας θύμα της εξωπραγματικής Σάκκαρη που χωρίς να χαλαρώσει συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς. Έφτασε μέχρι και το 5-0 για να έρθει στη συνέχεια το δεύτερο κερδισμένο γκέιμ από τη πλευρά της Ολλανδέζας. Εν τέλει, το σετ ολοκληρώθηκε και πάλι στο 6-1 υπέρ του Νο.18 της παγκόσμιας κατάταξης που πήρε τη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Τα σετ: 6-1,6-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.